Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Vladimir Putin respinge speculaţiile referitoare la presupuse ingerinţe ruse în activităţile politice din Marea Britanie

vladimir putin

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, a respins, joi, speculaţiile referitoare la presupuse ingerinţe ruse în activităţile politice din Marea Britanie, liderul de la Kremlin amintind că există "evaluări" ale altor ţări despre situaţia politică de la Moscova, relatează agenţia de presă Reuters, potrivit MEDIAFAX.

"În privinţa interferenţelor ruse sau neinterferenţelor, am auzit de multe ori din partea entităţilor guvernamentale oficiale din diverse ţări, inclusiv din Marea Britanie, evaluări despre ceea ce se întâmplă în Rusia. Acestea sunt interferenţe?", a declarat Vladimir Putin în cursul unei conferinţe de presă.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis a semnat! L-a trecut pe linie moartă .

"Ne rezervăm dreptul de a ne comporta în acelaşi fel cu dumneavoastră. Dacă dumneavoastră credeţi că acestea sunt interferenţe, atunci credeţi în continuare aşa. Dar aceste lucruri nu au nicio legătură cu interferenţele", a transmis liderul de la Kremlin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.