Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO| VUNK pregăteşte lansarea celui mai nou album, 'Vernisaj'

vunk-vernisaj

VUNK pregăteşte lansarea celui mai nou album, „Vernisaj”, o colecţie de duete, alături de unele dintre cele mai bune voci feminine din industria muzicală românească. Materialul discografic va fi disponibil fizic, în format vinyl, dar şi pe platformele digitale de streaming, începând cu data de 9 decembrie, însă fanii îl pot pre-comanda deja online, în varianta cu autograful artiştilor, informează News.ro.

Printre personajele feminine prezente pe album se numără Irina Rimes, Ioana Ignat, Alexandra Stan, Lidia Buble, Feli, Andra sau Holy Molly.

Lansarea noului album vine împreună cu un concert extraordinar, intitulat tot „Vernisaj”, la Sala Polivalentă, pe 13 decembrie, în cadrul căruia trupa va avea invitate pe scenă unele dintre „muzele” alături de care au lansat piese de-a lungul timpului şi unde publicul poate achiziţiona noul album.

„În decembrie lansăm „Vernisaj”, primul nostru disc pe vinil, prima noastră placă! Am strâns 14 dintre duetele din istoria noastră de aproape treizeci de ani şi le-am împărţit pe cele două feţe ale discului. Sunt şi patru premiere, totuşi. Două dintre aceste cântece sunt înregistrate în varianta lor simfonică, unul dintre cel mai cunoscute cântece ale noastre este refăcut într-o variantă cu totul surprinzătoare, iar un cântec este nou-nouţ şi nu se găseşte decât pe acest vinil. Am zis să împărtăşesc cu voi împlinirea unui vis. Sigur mai aveţi şi voi câteva păstrate acolo undeva în sufletul vostru şi aşteaptă să prindeţi curaj să le împliniţi”, declară Cornel Ilie.

De peste 25 de ani pe scenă din România, VUNK este trupa inovaţiei în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiş exclusiv din GÎF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook.

Single-uri precum „Pleacă”, „Vreau o ţară că afară”, „Aşa şi” sau „Numai la doi” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formaţia VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român, „Jur să spun adevărul”.

Folosind tehnologia de ultima generaţie, show-urile spectaculoase şi cântecele cu mesaj profund, VUNK îşi continuă viziunea de a conecta oamenii şi de a le aduce bucurie, încredere şi speranţă. În 2019, trupa VUNK a lansat albumul „Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului” printr-un concert excepţional la Sala Polivalentă din Bucureşti, iar in 2020 a lansat hitul „Vino, du-te”, care a depăşit 10 milioane de vizualizari pe YouTube şi milioane pe platformele de streaming.

Componenţa VUNK: Cornel Ilie, Gabriel Maga, Nicu Sârghea, Daniel Onel.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.