Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Zăpadă pe Transalpina

A nins toată noaptea pe DN 67C – Transalpina, în județul Gorj, iar stratul așezat sâmbătă dimineața a creat un adevărat decor de iarnă, deși în calendar e abia jumătatea lunii octombrie.

Temperatura în timpul nopții a scăzut în zona înaltă a Transalpinei și devenit negativă, astfel că precipitațiile s-au transformat în ninsoare.

Citește și: Escrocherie de top: Un bărbat a pretins că este fost ministru, chestor de poliție, comisar șef sau judecător, după tipul de interes al persoane înșelate

După ce a nins toată noaptea, sâmbătă dimineața este decor de basm, de iarnă autentică, deși este doar jumătatea lunii octombrie.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că, de marți, Transfăgărășanul și Transalpina vor fi închise pe anumite sectoare.

Citește și: Raed Arafat: Este posibil ca aceste spitale să nu mai fie suficiente. Este clar că avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu

Astfel, de marți, 20 octombrie, pe DN7C (Transfăgărășan) și pe DN67C (Transalpina), circulația rutieră va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe anumite sectoare:

- DN 7C între km 104+000 (Piscu Negru) şi km 130+800 (Cabana Bâlea Cascada);

Citește și: Sorin Grindeanu, ieșire devastatoare: ‘Măsluiesc cifrele. PNL și Klaus Iohannis; vor să se țină alegeri indiferent de nivelul pandemiei din România’

- DN 67C - între km 34+800 (Rânca) şi km 79+200 (Curpat).

„Precizăm că măsura închiderii circulației rutiere pe aceste sectoare de drum a fost luată pentru siguranța participanților la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în aceste zone”, a transmis CNAIR.

Citește și: Nelu Tătaru, prima reacție după noul record de infectări cu COVID-19: ‘Vom avea o creștere progresivă și în următoarele zile’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.