Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Zeci de pompieri încearcă să stingă, de 24 de ore, un incendiu

incendiu

Pompierii intervin de peste 24 de ore pentru stingerea incendiului izbucnit sâmbătă dimineaţa la un depozit de furaje dintr-o fermă de pe raza comunei Ripiceni din judeţul Botoşani, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu.

Potrivit acesteia, peste 50 de pompieri au acţionat în cursul zilei de sâmbătă, în cursul nopţii şi duminică dimineaţă pentru stingerea incendiului, scrie agerpres.ro.

Citește și: Șantajul dintre două videochatiste s-a terminat în instanță: ‘Știu ce faci, dragă fată norocoasă. Știu unde, știu pe ce site-uri, la ce studio’

"În acest moment (n.r.- duminică dimineaţă), se intervine în continuare cu cinci autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare grea, două motopompe şi mai multe utilaje puse la dispoziţie de primăriile din Manoleasa şi Ripiceni. În total, până la această oră au fost angrenaţi în misiune 53 de pompieri de la Detaşamentul de Pompieri Botoşani, Gărzile de Intervenţie Ştefăneşti şi Truşeşti, dar şi pompieri voluntari din Manoleasa şi Ripiceni. Misiunea pompierilor este una de durată având în vedere cantitatea mare de furaje, dar şi faptul că trebuie verificat fiecare metru pătrat pentru a elimina riscul de reaprindere", a precizat Lupu.

În depozitul de furaje de la Ripiceni se aflau, la momentul declanşării incendiului, aproximativ 10.000 de baloţi de paie.

Citește și: Poliția și jandarmeria, mobilizare masivă la înmormântarea lui Emi Pian .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.