Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Videoclipul melodiei I Will Always Love You cântate de Whitney Houston trece de un miliard de vizualizări pe YouTube

rollingstone.com
whitney houston

Videoclipul melodiei „I Will Always Love You” cântate de Whitney Houston a depăşit pragul de 1 miliard de vizualizări pe YouTube şi este al patrulea cântec din anii 1990 care reuşeşte această performanţă, potrivit news.ro.

Cântecul recompensat cu Grammy este singurul din acel deceniu interpretat solo care ajunge în „clubul” videoclipurilor cu peste 1 miliard de vizualizări.

Citește și: DOSAR BREAKING - Cum era să RATEZE DNA flagrantul PREMIERĂ în cazul polițistului care ar fi cerut 1,1 milioane de euro ȘPAGĂ în plină stare de urgență

Scris şi înregistrat de Dolly Parton în 1973, cântecul a fost relansat de Houston în 1992. Versiunea ei a condus topurile în prima parte a deceniului după ce a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului „The Bodyguard”, în care ea a jucat alături de Kevin Costner.

„I Will Always Love You” a lui Houston a petrecut 14 săptămâni pe primul loc în Billboard Hot 100 şi este unul dintre single-urile cel mai bine vândute din toate timpurile.

Videoclipul a fost încărcat pe YouTube în septembrie 2010. El se alătură acum „November Rain” - Guns N’ Roses, „Smells Like Teen Spirit” - Nirvana şi „Zombie” - The Cranberries, care au depăşit de mai mult timp suma de 1 miliard de vizualizări.

Potrivit Variety, în 2020, „I Will Always Love You” a lui Houston a avut, în medie, 350.000 de vizualizări pe zi. Canalul oficial de YouTube al cântăreţei care a murit în 2012 are acum 5,33 de milioane de abonaţi.

Citește și: DNA despre SPECULA generată de pandemie - 'A fost creat cadrul propice apariției 'indispensabilului traficant de influență''

Lista celor mai vizionate videoclipuri pe YouTube din anii 1990: Guns N’ Roses - „November Rain”: 1,45 miliarde de vizualizări, Nirvana - „Smells Like Teen Spirit”: 1,14 miliarde, The Cranberries - „Zombie”: 1,05 miliarde, Whitney Houston - „I Will Always Love You”: 1 miliard, 4 Non Blondes - „What’s Up”: 925 de milioane de vizualizări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.