Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viitorul a căzut pe locul cinci în clasamentul Ligii I după înfrângerea cu FCSB

www.gsp.ro
Craiova Viitorul

Viitorul a căzut pe locul cinci în clasamentul Ligii 1, după ce a pierdut în etapa cu numărul 21, pe teren propriu, în fața formației FCSB, scor 0-2. La finalul partidei, Gică Hagi a precizat că vicecampioana României a avut "personalitate" și a felicitat-o, potrivit Mediafax.

"Ei au fost concreți, cu personalitate. Probabil, asta s-a văzut în prima repriză, Noi cu greșelile, am luat goluri în prima repriză, ei s-au dus în sus, noi în jos. S-a văzut mai mult tupeu. Vom face o analiză. Mai avem un meci pe care sperăm să-l terminăm cu bine.

Vezi și: Prim-ministrul Orban face anunţul aşteptat: Legea bugetului de stat, prin angajarea răspunderii Guvernului dacă PSD nu face pe placul PNL

Știam că întâlnim o echipă bună, cu calități de calitate, cu un atac rapid foarte buni, cu faze fixe. Le-am spus asta și trebuia să avem grijă cum construim, să nu le dăm acest atac rapid. Știam că sunt periculoși la fazele fixe. Am făcut greșeală mare. S-a rupt echilibrul, ei au devenit mai puternici și noi ne-am dus în jos. În repriza a doua, am încercat să revenim, dar a fost imposibil. Felicitări Stelei (n.red. - FCSB). Urmează să analizăm lucrurile. Sunt jucători mulți. Vom lua lucrurile în parte. Mergem la Mediaș, sunt trei puncte în joc și vom vedea cum vom termina”, a spus Hagi, la finalul partidei.

Ultimul meci al Viitorului pe anul 2019 va fi pe terenul din Mediaș. Echipa lui Hagi va întâlni Gaz Metan vineri, 20 decembrie, de la ora 20:30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.