Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viitorul a fost aproape de o minune: A întors scorul cu Gent, dar nu a mai avut putere

www.gsp.ro
Gică Hagi

Viitorul lui Gică Hagi a fost aproape de furniza surpriza, cu Gent! După un rezultat dezastruos în tur, 3-6, jucătorii din Ovidiu au sperat că vor avea putere să întoarcă rezultatul. Belgienii au condus cu 1-0 la pauză, după golul lui Yaremchuk, în minutul 38. Însă, Gabi Iancu i-a dat speranțe lui Hagi. A făcut dubla din penalti, în minutele 47 și 61, dar doar atât. Prima lovitură de la 11 metri a fost acordată pentru un fault în careu, iar a doua pentru henţ.

S-a terminat cu o victorie la limită, în condițiile în care Viitorul a avut la dispoziție peste 30 de minute pentru a marcat două goluri care puteau califica echipa.

Citește și: Ultimatumul dat de Alexandru Cumpănașu: ‘Până mâine’

FC Viitorul: Căbuz – Mladen, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer – Achim, Artean (Eric ’62), Houri – Iancu, G. Ganea (Calcan ’73), Măţan (Filip ’55). Antrenor: Gheorghe Hagi.

KAA Gent: Kaminski – Lustig, Ngadeu, Plastun, Asare – Dejaegere (Verstraete ’57), Owusu, David, Odjidja – Kubo (Bezus ’59), Iaremciuk (Sylla ’87). Antrenor: Jess Thorup

Citește și: Adrian Năstase aruncă-n aer cazul crimelor din Caracal! Adevărul din spatele cortinei

Meciul a fost arbitrat o brigadă din Spania, cu José Luis Munuera Montero la centru, ajutat de Iñigo Prieto López De Cerain şi Alfonso Baena Espejo. Arbitru de rezervă a fost Mario Melero Lopez.

Aceasta este a doua dublă dintre Viitorul şi Gent. În urmă cu trei ani, belgienii câştigau pe teren propriu cu 5-0, iar în returul de la Constanţa, echipele au remizat, scor 0-0. Gent va juca în turul 3 al preliminariilor Europa League cu câştigătoarea dintre AEK Larnaca (Cipru) şi Levski Sofia (Bulgaria) (3-0 în tur).

Citește și: CCR a luat decizia! Ce se întâmplă cu amnisia și grațierea .,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.