Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viitorul album al lui Eminem va fi lansat la 15 decembrie

comicvine.gamespot.com/
Eminem

Data lansării noului album al rapperului american Eminem, după o pauză de patru ani, este în sfârşit cunoscută: va fi la 15 decembrie şi va oferi numeroase colaborări cu vedete precum Pink, Ed Sheeran sau Alicia Keys, relatează AFP.

Citeşte şi: Critici FĂRĂ PRECEDENT pentru Carmen Dan după scandalul poliţistului atacat: 'Să meargă la o școală, MAI e prea mult pentru dumneaei'

Un extras din cel de-al 9-lea său album intitulat 'Revival' a fost dezvăluit în noiembrie. Este vorba de 'Walk on Water', în care cântă alături de superstarul Beyoncé. Însă data lansării albumului a fost dezvăluită de abia marţi. 

Rapperul în vârstă de 45 de ani a oferit câteva detalii pe reţelele de socializare, mai ales numele celor care au colaborat la acest proiect, precum Skylar Grey, Kehlani, Alicia Keys, Pink, Ed Sheeran sau rockerii din trupa X Ambassadors. 

Skylar Grey, care figurează pe single-ul 'Tragic Endings', a mai colaborat cu Eminem. El a compus hitul 'Love the Way You Lie' (2010) în care Eminem cântă în duet cu Rihanna şi a avut o apariţie pe 'I need a Doctor' al lui Dr. Dre. 

Eminem are o singură colaborare cu un rapper mai puţin cunoscut, Phresher, care şi-a exprimat pe Instagram bucuria de a fi colaborat cu marele - 'Greatest of all time'- Eminem. 

Deşi a fost mai discret în ultimii ani, rapperul ajuns la maturitate şi-a făcut auzit glasul în două ocazii: pentru a-l critica pe preşedintele republican Donald Trump şi, mai recent, într-un rap improvizat la gala Hip-Hop Awards decernate de Black Entertainment Television.

Citeşte şi: Accidentul milionarului Romeo Dunca, sub lupa procurorilor. Parchetul a deschis DOSAR PENAL in rem .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.