Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Ungariei a intrat în 'lumea bună': Viktor Orban şi-a deschis un cont pe Twitter

rollingstone.com
Viktor Orban

Premierul ungar Viktor Orban, reales în al patrulea mandat consecutiv la 3 aprilie, şi-a deschis un cont pe Twitter înaintea unei întâlniri, duminică, la Berlin, cu omologul său german Olaf Scholz, anunță Mediafax.

Liderul ungar nu avea un cont oficial pe Twitter, la fel ca miniştrii şi membrii cabinetului său, care postează pe tema unor subiecte de actualitate.

Un membru al cabinetului lui Orban, Zoltan Kovacs, a fost cel care a anunţat duminică, pe Twitter, un acord între premierul sârb Aleksandar Vucic şi Viktor Orban privind construirea unui oleoduct între Serbia şi Ungaria, care vrea să importe în continuare petrol rusesc.

Viktor Orbanm va putea, cu ajutorul acestui cont pe Twitter, să-şi poarte bătălia culturală în favoarea conservatorismului ungar, pe care o poartă pe contul pe Facebook, pe care are 1,2 milioane de abonaţi şi pe contul pe Instagram, pe care are 164.000 de abonaţi.

El ar putea, de exemplu, să reacţioneze personal faţă de rezoluţiile Parlamentului European, ca cea adoptată la 15 septembrie 2022 şi care cataloghează Ucraina drept o ”autocraţie electorală”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.