Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vilă de 7 milioane de euro pentru Klaus Iohannis? Reacția lui Marcel Ciolacu: 'Haideți să ne vină toată informația de la RA-APPS / Așa este legea'

Inquam Photos / George Calin
ciolacu

Regia Protocolului de Stat (RA-APPS) renovează o vilă de 1.200 mp pe Bulevardul Aviatorilor din București, în jurul căreia se află un șantier învăluit în mister. Clădirea aparține statului, a fost sediu al PNL și al ALDE, iar investiția se ridică la 7 milioane de euro din bani publici, dezvăluie jurnaliștii Recorder. Premierul Marcel Ciolacu a comentat marți informațiile din presă, fiind întrebat dacă vila este pentru președintele Klaus Iohannis.

„Nu știu dacă cheltuielile sunt de 7 milioane. Am aflat și eu din presă despre aceste sume. Este o vilă a RA-APPS, nu este nici prima, nici ultima unde se fac investiții. (...) Cu certitudine, eu, astăzi, Marcel Ciolacu nu vă pot răspunde dacă este pregătită sau nu pentru președinte, sau pentru alt demnitar. (...) Nu pot interzice RA-APPS-ului sau Secretariatului General să nu își fac un plan de investiții multianual, pentru că nici nu vreau ca știrile să fie că, domne, se cheltuie 7 milioane într-o lună pentru 100 de mp. Haideți să ne vină toată informația de la RA-APPS. (...) Așa este legea! Nu știm dacă acea clădire este destinată președintelui”, a spus Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.