Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vila lui Traian Băsescu de la Snagov a fost vândută pentru un preț record

basescu

Vila 11 din Snagov, propusă iniţial fostului preşedinte Traian Băsescu drept reşedinţă, a fost vândută cu 2,1 milioane euro plus TVA, informează Mediafax.

Tranzacția a fost intermediată de către Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) la a patra încercare de vânzare.

"Imobilul a fost adjudecat, la cea de -a patra licitaţie publică cu strigare", au declarat reprezentanţii RA-APPS.

Începând cu luna februarie, RA-APPS a încercat de trei ori să vândă vila, reducând preţul cu câte 10%, de la 3.018.900 euro plus TVA la 2.720.900 euro plus TVA, respectiv la 2.422.900 euro plus TVA, dar licitaţiile pregătite nu au mai fost organizate, din lipsă de oferte.

Vila 11 din Snagov i-a fost propusă iniţial fostului preşedinte Traian Băsescu de către Guvern ca reşedinţă, alături de alte şase imobile, Băsescu spunând că a agreat această variantă, dar nu a mai primit răspuns din partea Guvernului.

Şase zile mai târziu după ce Băsescu afirma că a acceptat să se mute în această vilă, imobilul a fost scos la vânzare de către RA-APPS, prin licitaţie deschisă cu strigare.

Vila, cu etaj şi mansardă, are o suprafaţă utilă de 1.702 metri pătraţi şi o arie desfăşurată de 2.085 metri pătraţi, având anexată o clădire administrativă de 183 metri pătraţi, o clădire de birouri de 58,41 metri pătraţi şi dispunând de un teren de 27.412 metri pătraţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.