Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vîlceanu contrazice zvonurile: Cîțu rămâne propunerea de premier a PNL

PNL Gorj
Dan Vilceanu

Dan Vîlceanu, ministrul demis al Finanțelor, a declarat marți, la B1 TV, că propunerea PNL pentru funcția de premier rămâne președintele partidului, Florin Cîțu. Vâlceanu a mai spus că liberalii ar trebui să treacă peste decizia lor de a nu mai guverna cu USR, iar cei de la USR trebuie să treacă peste decizia lor de a nu mai susține un guvern condus de Cîțu. Prin urmare... secretarul genetal al PNL contrazice zvonurile privind o eventuală renunțare a PNL la Florin Cîțu.

„Avem deja o decizie luată, un vot dat în partid și acel vot e pentru președintele partidului. Și colegii de la USR, când au făcut o propunere, au făcut-o indicând președintele partidului. E o chestiune normală, președintele partidului e cel desemnat de partid să fie premier.

(Guvernul) poate să rămână mult timp interimar, problema e dacă acum putem sta cu un guvern interimar și e evident că nu. Cât ai repede trebuie să trecem la discuții, să fim repsonsabili și unii și alții.

Și noi avem în PNL o decizie că nu vom mai guverna cu USR, decizie luată înainte ca USR să voteze (moțiunea de cenzură), și cei de la USR au o decizie că nu-l mai vor premier pe Florin Cîțu. Cred că și unii, și alții trebuie să fim echilibrați, să dăm dovadă de responsabilitate și noi să trecem peste acea decizie și dânșii peste a lor”, a declarat Dan Vîlceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.