Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Villarreal, pierderi de 14 milioane euro în sezonul în care a cucerit primul său trofeu major

www.gettyimages.com
chelsea villareal

Clubul spaniol de fotbal Villarreal a anunţat, luni, în cadrul Adunării Generale a acţionarilor săi, că a înregistrat pierderi de 14,2 milioane de euro în sezonul trecut, în cursul căruia a reuşit să câştige Europa League, trecându-şi în palmares primul trofeu major.

Conform datelor prezentate cu această ocazie, "Submarinul galben" a obţinut venituri de 144,4 milioane de euro în sezonul 2020-2021, în timp ce cheltuielile s-au ridicat la 162,1 milioane euro,

"Ne-am fi dorit să fim mai echilibraţi în conturi, dar suntem într-o situaţie bună, aşa că sperăm să atingem echilibrul în acest an. Nu ne îngrijorează celelalte echipe, mergem înainte cu proiectul nostru de a continua să creştem în infrastructuri", declarat preşedintele lui Villarreal, Fernando Roig.

Pentru sezonul 2021-2022, Villarreal a aprobat un buget de cheltuieli aproape identic cu cel precedent, în valoare de 138,7 milioane euro, cu beneficii aşteptate de 2.000 de euro.

Villarreal a cucerit trofeul Europa League pe 26 mai la Gdansk (Polonia), învingând în finală, la loviturile de departajare, echipa engleză Manchester United.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.