Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vin americanii - Patrick Richard, unul dintre jucătorii americani aşteptaţi de U BT Cluj, a sosit în ţară

minge de baschet

Patrick Richard, unul din cei trei jucători străini aflaţi sub contract cu echipa de baschet masculin U Banca Transilvania Cluj, a ajuns în ţară, el urmând a intra în carantină timp de 14 zile, potrivit news.ro.

”După cum vedeţi, într-un final, m-am întors la cea de-a doua mea casă. Am avut nişte peripeţii în SUA, dar sunt fericit că am ajuns aici. După cum ştiţi, va trebui să petrec o perioadă în carantină, după care mă voi alătura colegilor. Consider că avem o treabă pe care nu am terminat-o”, a transmis jucătorul american, alături de o fotografie de pe aeroportul din Cluj-Napoca.

În urmă cu o săptămână, într-un interviu pentru News.ro, antrenorul U BT Cluj, Mihai Silvăşan, făcea referire şi la faptul că pregătirile sunt complicate fără trei jucători de bază, între care se număra şi Patrick Richard, toţi având probleme legate de plecarea din SUA şi Cuba spre România.

Citește și: DIICOT a lucrat cu ofițerii de la Grupuri Infracționale Violente peste DORINȚA șefilor din Poliția Capitalei care în 2019 au pus interdicție polițiștilor

Ceilalţi doi baschetbalişti sunt Karel Guzman şi Gregory Vargas, primul urmând să sosească din Cuba, iar al doilea, de origine venezueleană, dar cu domiciliul în SUA, fiind nevoit să aştepte viza din ţara de origine.

U Banca Transilvania Cluj a încheiat lider sezonul 2019-2020 la momentul întreruperii din cauza pandemiei, astfel că va reprezenta România în Basketball Champions League.

U BT Cluj va întâlni echipa KK Igokea (Bosnia), în 15 şi 18 septembrie, în turul I al BCL, iar în turul următor, pentru calificarea în grupe, ar urma să joace cu câştigătoarea dintre Fribourg Olympic şi Sporting, în 22 şi 25 septembrie. Dacă trece şi turul secund, U BT Cluj va evolua în grupa C a competiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.