Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vin VREMURI GRELE în Parlament

parlament

Se anunta vremuri grele in Parlament, asa ca deputatii isi iau masurile necesare. Avem 409 deputati si in jur de 1.500 de angajati ai alesilor care s-au trezit in situatia de a veni cu hartie igienica de acasa. Tocmai de aceea, biroul de achizitii de la Parlament a lansat o oferta de licitatie publica prin care intentioneaza sa cumpere hartie igienica si servetele de hartie, valoarea totala a contractului fiind aproximat la 181.634 lei, adica peste 40.000 de euro. Din aceasta suma, mai mult de jumatate (74.321 de lei) se vor plati doar pentru hartia igienica, scrie wowbiz.ro.

Cam 300 de suluri de hartie igienica va avea la dispozitie in anul care vine fiecare deputat, din care insa va trebui sa puna le puna la dispozitie si angajatilor lor o cota parte. Iar acestia nu sunt putini! In total sunt vreo 1.500, incluzandu-i pe cei care lucreaza in teritoriu.

Pe de alta parte, deputatii nostri nu lucreaza mai mult de 200 de zile pe an, daca scadem weekendurile si vacantele parlamentare. In plus, cu cat cota de absenteism este mai mare, cu atat le ramane celor prezenti motive sa mediteze mai adanc, in singuratate, la legile pe care urmeaza sa le voteze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.