Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vine primăvara - verifică dacă garderoba ta este pregătită pentru cele mai noi tendințe de modă

haine, cuplu

Primăvara este un anotimp dificil, cu fluctuații dese de temperatură în timpul zilei, dimineți și nopți răcoroase, dar cu mult soare și atmosferă proaspătă. Așadar, aruncă o privire în garderobă fă-ți un upgrade cu piesele care nu trebuie sub nici o formă să lipsească din colecția ta de primăvară: clasicii blugi, rochii maxi, fuste midi, sacouri nude sau colorate, hanorace și pantofii sport.

Ce piese scoatem de la naftalină pentru diminețile de primăvară la birou?

Modelele moderne de blugi bărbați sunt piesa de bază din colecția fiecărui bărbat care pune preț pe stil și confort. Caută o pereche de blugi drepți, cu talie joasă și încrețiți la capete. Adaugă o geacă de denim și un tricou clasic sau o cămașă în carouri băgată în pantaloni și o pereche de sneakers. Poți înlocui piesele cu trenci elegant supradimensionat, sau un pulover mare în stilul anilor 90.

Un ‘’must-have’’ pe care îl găzduiești în dulapul tău este cu siguranță geanta shopper. O poți scoate la lumină, deoarece moda primăverii 2022 încurajează în continuare simplitate și când vine vorba de genți. Gențile shopper, sacoșele de paie reinterpretate de designeri, borsetele, sau poșetele mici pentru telefon îți completează aspectul, indiferent de ce haine alegi să porți. Descoperă selecția noilor modele de genți și poșete pe https://answear.ro/k/femei/accesorii/genti-de-umar.

Trenciurile și gecile de piele pot fi îmbrăcate peste o rochie pentru diminețile în care mergi la birou, sau seara cu o pereche de pantaloni culottes. Adaugă și niște ghete rock feminine sau o pereche de sneakers interesanți.

Cum poți accentua senzualitatea formelor în sezonul de tranziție?

Primăvara aceasta se poartă mânecile bufante – geci, rochii sau topuri. Accentuează-ți silueta feminină purtând o pereche de blugi cu talie înaltă care fac o trimitere subtilă în anii 80.

Decupajele rotunde sau pe lung sunt menite să ne contureze frumos formele și să ofere un plus de efect outfit-ului general. Pentru o ieșire în oraș, alege o rochie cu decupaj la spate și într-o culoare vibrantă. Pentru ținuta de birou, adaptează un top decupat la stilul potrivit și obține un rezultat elegant.

Se poartă rochiile lungi cu imprimeuri psihedelice sau cu mixuri de petice. O rochie cu imprimeuri contrastante sau cu motive înflorate merge ideal cu o pereche de cizme înalte pe picior din piele.

content-image

Prin ce se remarcă mult îmbrăcămintea de primăvară? Efectul micilor detalii

Eșarfele sunt articole care te protejează de vânt sau fluctuații de temperatură. Rolul funcțional este dublat de cel estetic. O eșarfă adaugă culoare și personalitate unei ținute simple. Fie optezi pentru eșarfele delicate cu care îți acoperi gâtul, fie o utilizezi în loc de jachetă, o astfel de piesă se adaptează nevoilor personale și ține pasul cu tendințele în modă.

Sezonul acesta se remarcă articolele vestimentare dotate cu bijuterii, fie ele cămăși și rochii acoperite cu cristale, geci cu detalii argintii, blugi cu perle sau rochii elegante dotate cu discuri strălucitoare.

Rochiile sau topurile cu dantele sau broderii croșetate rămân detalii menite să ne scoată din tipare inclusiv în tendințele acestui an.

Îmbracă-te în straturi. Poartă un hanorac colorat sub o geacă de piele sau din blugi. Sau alege un hanorac nude și îmbracă deasupra un pardesiu subțire într-o nuanță mai închisă pentru un look elegant și confortabil.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.