Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fată de 14 ani a fost violată de un consătean și a rămas însărcinată: Grozăvia s-a aflat abia de la asistenta medicală a școlii

islamic-relief.org.uk
violenta

O femeie de 42 de ani, din județul Galați, a reclamat că fiica ei, în vârstă de 14 ani, a fost violată de un consătean, iar asistenta medicală a școlii unde învață copila a constatat că aceasta este însărcinată. Cel bănuit de viol a fost arestat preventiv.

Femeia de 42 ani a sesizat Poliției din Matca, județul Galați, că fiica sa, în vârstă de 14 ani, ar fi fost victima unui viol care ar fi fost comis în luna august 2022, la locuința lor din satul Cărăpcești, comuna Corod, județul Galați.

Mama fetei a spus că autorul violului ar fi consătean, un bărbat cu vârsta de 30 ani.

Totodată, femeia a declarat că a luat cunoștință de acest lucru în cursul zilei de joi, după ce, în urma unui control al minorei făcut de asistenta medicală a școlii unde copila este înscrisă s-a constatat că adolescenta ar fi însărcinată.

„A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de viol, iar procurorul care din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, care supraveghează cauza, a dispus ca minora să fie examinată medico-legal și să fie evaluată psihologic de specialiști din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați urmând ca, ulterior, în funcție de rezultatele obținute să se continue cercetările și să se dispună eventualele măsuri preventive”, spune agent șef principal Stoica Ciprian Teodor, din cadrul Poliției Galați, informează mediafax.ro.

După rezultatele evaluărilor, a confirmării sarcinii adolescentei, precum și după administrarea probatoriului în cauză, polițiștii au dispus, vineri, reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului de 30 ani, iar în cursul zilei de sâmbătă, după prezentarea acestuia la Judecătoria Tecuci, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.