Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violente bombardamente israeliene pe întreg teritoriul Fâşiei Gaza. Revolte violente ale palestinienilor de-a lungul gardului de securitate

timesofisrael.com
protestatar Fasia Gaza

Trupe şi tancuri israeliene au bombardat vineri "ţinte militare din întreaga Fâşie Gaza", în răspuns la tiruri ce au vizat trupe israeliene în apropiere de graniţa cu această enclava palestiniană, a anunţat armata israeliană într-un comunicat, relatează AFP preluat de agerpres.

Dezvăluire ŞOC în SUA: Donald Trump, înregistrat de fostul său avocatul când vorbea despre plata către un fost model Playboy

Focurile împotriva soldaţilor israelieni au fost trase în timpul unor "revolte violente de-a lungul gardului de securitate", care marchează graniţa dintre Israel şi Fâşia Gaza, a precizat armata. Cu puţin timp înainte, Ministerul Sănătăţii palestinian din Gaza a anunţat moartea a doi palestinieni.

Premierul palestinian, Rami Hamdallah, a condamnat ferm, joi, noua lege israeliană care defineşte Israelul drept ''statul-naţiune al poporului evreu'' şi coboară poziţia limbii arabe la limbă cu ''statut special'', notează dpa.

Vezi şi: STUDIU: Alimentul banal care te poate proteja de accidentul vascular cerebral

''Această lege controversată este o altă încercare de a şterge identitatea arabo-palestiniană şi de a instituţionaliza şi legitima politicile de apartheid mai degrabă decât a promova pacea'', a subliniat Hamdallah într-o declaraţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.