Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE Violeta Alexandru arată spre liderii PNL cu probleme penale: Toți fac parte din echipa lui Cîțu

stirileprotv.ro
Violeta Alexandru

UPDATE: Violeta Alexandru a declarat pentru stiripesurse.ro că postarea nu îi aparține, iar în cazul în care va avea ceva de spus pe acest subiect, o va face public, nu pe ascuns.

Știrea inițială:

Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii și fost președinte PNL București, atrage atenția asupra unui aspect interesant în competiția pentru președinția PNL.

Fostul ministru al Muncii scrie pe un grup de Facebook al susținătorilor lui Ludovic Orban că mai mulți lideri județeni ai PNL, care au probleme cu DNA, au trecut în tabăra lui Florin Cîțu.

„Șefii PNL - Galați, Neamț, Teleorman, Olt, Prahova au dosare penale la DNA. Surprinzător: toți fac parte din #echipacastigatoare”, scrie Violeta Alexandru pe Facebook.

Orban a vorbit zilele trecute despre „presiuni din exteriorul Partidului Naţional Liberal” care ar fi fost făcute asupra unor membri de partid, el atrăgându-le atenţia celor din afara partidului „care şi bagă coada de două luni” că nu cedează în cursa pentru şefia PNL.

De asemenea, liderul senatorilor liberal, Virgil Guran, s-a referit la o posibilă intervenție a serviciilor de informații și a DNA în campania internă din PNL.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.