Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violeta Răduț, deputat PSD: Cadrele didactice vor primi un stimulent de risc pe toată perioada stării de alertă și a stării de urgență

Facebook
Violeta Radut

Vești bune pentru profesori, personalul didactic auxiliar și personalul nedidactic. Ei urmează să primească un spor de risc pe toată perioada Stării de alertă și/sau Stării de urgență. Anunțul este făcut de deputatul PSD Violeta Răduț, care menționează pe pagina sa de Facebook că cel mai probabil liberalii vor contesta la Curtea Constituțională legea:

”Astăzi, în Camera Deputaților, am adoptat proiectul de lege prin care se acordă un stimulent de risc pentru profesori, personalul didactic auxiliar și personalul nedidactic, pe toată durata stării de alertă și a stării de urgență.

Inițiativa legislativă aparține PSD și vine ca o măsură de sprijin pentru dascăli și un prim demers în sensul de a se face dreptate în sistemul de educație.

Personalul didactic va benefica de un stimulent de risc în valoare de 2000 lei/ lună, iar personalul didactic auxiliar și personalul nedidactic va primi un stimulent de 1500 lei/lună. Sprijinul financiar va fi acordat începând cu anul școlar/universitar 2020/2021 pe toată perioada stării de alertă/urgență.

Să vă mai spun că, bineînțeles, liberalii nu sunt de acord cu această măsură și au anunțat, cum le este obiceiul, că vor ataca demersul legislativ.”, susține deputatul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.