Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violeta Răduț, deputat PSD, îi răspunde premierului Orban: `Cum mai aveți tupeul să le cerșiți voturile?`

facebook.com
Violeta Radut

Camera Deputaților a decis azi în calitate de for decizional majorarea nominală a tichetelor de masă de la 15,18 lei la 20 de lei. Inițiativa aparține unor parlamentari PSD și ea a fost dur criticată imediat de premierul demis Ludovic Orban care a calificat votul ca fiind ”o nerușinare și o nesimțire”.

Replica a venit imediat de la unul din inițiatorii proiectului de lege, deputatul PSD Violeta Răduț. În cadrul unui comentariu pe pagina personală de Facebook, deputatul social-democrat explică necesitatea măririi nominale a valorii tichetului de masă și a calificat reacția furibundă a premierului ca fiind  de un mare tupeu:

”Am #inițiat, împreună cu patru colegi deputați PSD, proiectul de lege prin care valoarea tichetului de masă este majorată la 20 de lei, din considerentul că valoarea actuală a tichetului de masă (15,18 lei) nu este suficientă pentru acoperirea unei mese de prânz.

Am luat în calcul, de asemenea, și faptul că valoarea tichetului de masă care se acordă în România este printre cele mai mici din Europa, aproximativ 3 euro, în comparație cu valori cuprinse între 6 și 11 euro, cât se acordă în alte țări europene.

Proiectul a fost adoptat cu 267 de voturi "pentru", Camera Deputaților fiind for decizional (au #votat și colegii din grupul parlamentar PNL)

Ei bine, asta a declanșat din nou o reacție furibundă a premierului Orban. De câte ori este vorba de proiecte care vizează o îmbunătățire a vieții românilor, liberalii declanșează văicareala în masă și se plâng că nu sunt bani.

Nu același lucru se întâmplă când se pune în discuție ștergerea datoriilor unor firme de casă. Nici pentru organizarea alegerilor locale în două tururi nu s-a pus vreo secundă problema că nu ar fi bani.

Domnilor, dacă nu vreți să guvernați în folosul românilor, cum mai aveți tupeul să le cerșiți voturile?”, a scris deputatul Violeta Răduț pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.