Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violeta Răduț le ia apărarea pensionarilor și copiilor! Mesaj pentru Guvern: 'Nu mai umiliți românii și nu mai încercați să invocați scuze lamentabile!'

facebook.com
Violeta Radut

Deputatul PSD, Violeta Răduț, solicită Guvernului României, condus de Ludovic Orban, să crească pensiile, alocațiile și salariile profesorilor.

„Alocațiile trebuie să fie dublate! Oricât au încercat liberalii să-și bată joc de copii, de pensionari, de profesori, de români, instituțiile statului român îi obligă să respecte legile țării și drepturile câștigate de oameni. Fie că e vorba de Parlament, care a respins "mărirea" cu 14% a pensiilor și a obligat guvernul să respecte legea și să aplice majorarea cu 40% a punctului de pensie, fie că e vorba de Curtea Constituțională a României, care astăzi a decis că alocațiile trebuie dublate, și nu crescute etapizat, cum vrea guvernul.

Domnilor din guvern, nu mai umiliți românii, nu mai încercați să invocați scuze lamentabile, nu mai furați bugetul țării! Dublați alocațiile copiilor, creșteți pensiile și salariile profesorilor!”, a precizat Violeta Răduț pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.