Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorel Cataramă, anunț zguduitor: cade România pe noi!

facebook.com
Viorel Cataramă

Candidatul Pro România pentru funcția de senator de Bihor, Viorel Cataramă, arată dezastrul pe care guvernarea PNL îl lasă în urmă după un an. Într-o postare pe o rețea socială, acesta acuză:

„ Zi de zi, mass-media cumpărată cu „subvenții de stat” ne prezintă proiecte grandioase, autostrazi terminate și cifre impresionante ce vor fi investite. Domnilor, nu vă e rușine?

Când Iohannis prezenta autostrada din Moldova, ce nu duce nicăieri, se surpa șoseaua din fața palatului Cotroceni. Autostrada din Moldova are deja bucăți de asfalt desprinse. Inaugurăm secții ATI COVID-19 pentru care nu avem medici și în Reșița ne mor semenii, dezbrăcați, pe coridoare. La Tg. Mureș am fost la un nou pas de tragedie, era să ia foc secția ATI, azi dimineață. La Piatra Neamț nu am fost atât de norocoși. Au murit oamenii cu zile, arși de vii.

Cade țara pe noi! Nu am făcut nimic decât să ne asigurăm că facem alegeri. Ăsta a fost proiectul de țară. Alegeri cu orice preț. Nu România Normală, România Dictatorială! Astea ne așteaptă. Patru ani în care președintele PNL, Klaus Iohannis, premierul PNL, Ludovic Orban, ministrul sănătății Nelu Tătăru, ministrul educației Monica Anisie, ministrul muncii Violeta Alexandru, ministrul finanțelor, Florin Cîțu și restul „groparilor” din guvern, ne vor conduce la dezastru.”

Duminica aceasta au loc alegerile parlamentare, ultima rundă de alegeri până în 2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.