Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorel Cataramă dă de PĂMÂNT cu Raed Arafat, Streinu Cercel, Alexandru Rafila, Virgil Musta: Jos dictatura politico-medicală

stiripesurse.ro
Viorel Catarama

Omul de afaceri Viorel Cataramă reacționeză dur la avertismentele medicilor Raed Arafat, Streinu Cercel, Alexandru Rafila, Virgil Musta legate de prelungirea stării de alertă.

Citește și: SUCCESUL din umbră: fratele premierului Ludovic Orban e consilierul lui Iohannis și are un salariu de INVIDIAT

"JOS DICTATURA POLITICO-MEDICALĂ!

Raed Arafat, Streinu Cercel, Alexandru Rafila, Virgil Musta ne amenință de dimineața până seara că trebuie să avem în continuare drepturile și libertățile suspendate!

Ei reprezintă latura medicală a dictaturii politico-medicale din România.

Deși nu au competențe în domeniu, nu ezită niciun moment să bage pumnul în gură poporului român, care nu vrea decat să aibă o viață normală, pentrucă nimic nu justifică azi anormalitatea!

Acești medici, împreună cu toți virusologii care au promovat suspendarea libertăților numai pe bază de supoziții și alte interese ascunse, fără nicio legătură cu binele general, vor trebui să răspundă, mai devreme sau mai tarziu, în fața legii!

Lumea moare în fața spitalelor pentru simpla vină de a nu se fi îmbolnăvit de coronavirus, afacerile se prăbușesc, milioane de români au fost sacrificați, iar acești indivizi își bat joc în continuare de noi toți cu nonșalanță!", scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.