Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorel Cataramă: Este halucinantă demiterea Ecaterinei Andronescu

catarama3

Președintele Dreptei Liberale, Viorel Cataramă, a transmis vineri că demiterea ministrului Educației este un gest „halucinant” al premierului și că de fapt Viorica Dăncilă ar trebui să demisioneze.

„Constatăm cu stupefacție că drama de la Caracal este folosita in continuare, în disprețul opiniei publice, de catre actorii politici pentru răfuieli personale! Motivarea deciziei PM de a o demite pe dna. Andronescu din funcția de ministru al învățământului este halucinantă și nu poate constitui în niciun caz un motiv de demitere.

Timp de o săptămână, dna. Dăncilă nu a adoptat nicio măsură concretă pentru combaterea traficului de persoane și organe (nu a destructurat Agenția Impotriva Traficului de Persoane, nu a anunțat intenția de suplimentare a fondurilor DIICOT, nu a impus pentru Poliție norme pentru înregistrarea și rezolvarea reclamațiilor privind persoanele dispărute, nu a declarat traficul de persoane ca ținând de siguranța națională, nu a reglementat activitatea agențiilor de recrutare a forței de muncă...)! Cerem de urgență demisia dnei. PM, nu putem tolera sfidarea populației intr-o chestiune care ține de securitatea națională”, a transmis Cataramă într-un comunicat de presă.

Citește și: Fost criminalist-șef: Gheorghe Dincă se întărește. În 33 de ani de profesie n-am văzut așa erori

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.