Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorel Cataramă, scos din sărite de ultima decizie oficială: 'Guvernul României își bate joc de bani!'

arhiva personala
Viorel Catarama

Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală, reacţionează vehement la decizia Guvernului Dăncilă de a direcţiona 1,4 milioane de lei pentru organizarea turnelui WTA de la Bucureşti.

"Guvernul României își bate joc de bani! Mai nou, în goană după popularitate, a suplimentat bugetul MTS pentru a suporta costurile turneului WTA de la București. Reamintim că banii de la buget provin din munca și taxele sectorului privat și din împrumuturi; de aceea, Dreapta Liberala cere tuturor partidelor din opoziție, societății civile și presei să condamne această risipă nerușinată!", afirmă Cataramă.

Guvernul României a aprobat în şedinţa de miercuri Hotărârea de Guvern privind suplimentarea bugetului Ministerului Tineretului şi Sportului din fondul de rezervă bugetară, pentru organizarea la Bucureşti a turneului internaţional WTA de tenis, a anunţat MTS pe pagina sa de Facebook.  Suma, în cuantum de 1,4 milioane lei, reprezintă taxa de licenţă pentru organizarea turneului. 

"Prin achitarea taxei de licenţă, România reuşeşte să aducă turneul WTA de la Budapesta, permiţând astfel marilor noastre jucătoare de tenis să dispute la ele acasă meciurile care le vor permite acumularea de puncte pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Aducerea acestui turneu la Bucureşti este o veste foarte bună pentru România, care ne pune din nou, cu încă un turneu, pe harta ţărilor gazdă a unor competiţii de anvergură", menţionează MTS.

Turnul BRD Bucharest Open va avea loc la Arenele BNR din Capitală în perioada 13-21 iulie şi va fi dotat cu premii totale de 250.000 de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.