Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorel Hrebenciuc, declaraţie SFIDĂTOARE la intrarea în sediul DNA

hrebenciuc_brasov

Viorel Hrebenciuc a ajuns la sediul DNA Braşov, pentru a fi audiat în Dosarul retrocedărilor. În lipsa imunităţii parlamentare, Hrebenciuc ar putea fi arestat chiar în cursul zilei de marţi. La intrarea în sediul DNA, fostul deputat a făcut o declaraţie surprinzătoare, chiar sfidătoare la adresa DNA.

"În 2-3 ani o să râdeţi de acest dosar. În ultima perioadă domneşte frica în România. Toată lumea e speriată, nimeni nu mai semnează nimic, pentru că la 6 dimineaţa vine DNA-ul peste tine, te ia din pat şi te duce la audieri. Am demonstrat prin gestul meu că nu mi-e frică, nu am niciun motiv să nu mă prezint cu inima deschisă. Se altfel, nici DNA-ul nu e sperietoare pentru cei care sunt nevinovaţi. Bineînţeles că mă aştept să fiu reţinut. Sunt pregătit pentru asta", a declarat Viorel Hrebenciuc.

Întrebat dacă se simte trădat de PSD, fostul deputat social-democrat a răspuns: "Nu mă simt trădat de partid. Sunt coincidenţe, nu m-a trădat partidul, cum nici eu nu l-am trădat niciodată."

În dosarul în care este anchetat Hrebeniuc au fost deja arestaţi fiul acestuia, omul de afaceri Paltin Gheorghe Sturdza, Dan Costin Bengescu şi Iosif Kadas. În dosarul retrocedărilor ilegale, Hrebenciuc este urmărit penal pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă şi instigare la folosirea influenţei de către o persoană care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Citeşte şi:

Omul cheie din dosarul retrocedarilor, RETINUT de DNA

Andrei Hrebenciuc, ARESTAT. Reactia tatalui sau

STENOGRAME Cum și-a implicat Hrebenciuc fiul în spălarea de bani

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.