Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorel Moldovan a fost DEMIS de la Auxerre: 'Trag la galere ca un idiot aici'

http://www.gsp.ro/

Viorel Moldovan nu a rezistat decât 5 luni la Auxerre! Tehnicianul a fost demis, luni dimineaţă, din funcţia de antrenor principal al divizionarei secunde, după ce i-a criticat pe conducătorii clubului din liga a doua franceză, informează L'Equipe.

Vineri seară, după înfrângerea din meciul cu Le Havre, scor 0-1, Moldovan i-a criticat pe conducătorii clubului pentru transferurile făcute, pentru managementul defectuos şi pentru faptul că nu i-au urmat sfaturile înaintea începerii sezonului, notează News.ro.

Citește și: Acuzații de OMOR din CULPĂ: Familia lui Patrick Ekeng cere despăgubiri de SUTE DE MII DE EURO

"Trag la galere ca un idiot aici. Sunt furios, m-am săturat, nu mai ascund nimic. Nu eu sunt vinovat, nu eu sunt responsabil de această situație. Au plecat 14 jucători în vară și au fost păstrați unii care azi sunt rezerve și la formația B a lui Auxerre. Vă dați seama ce se întâmplă? Trebuie să ne mișcăm. Dacă nu facem ceva pentru echipă, mai bine ne aruncăm în râul Yonne!", le-ar fi spus Moldovan șefilor săi, care s-au înfuriat la culme și l-au dat afară.

După disputarea a nouă etape din liga a doua fanceză, AJ Auxerre ocupă locul 19, penultimul, cu şase puncte obţinute în urma unei victorii şi a trei rezultate de egalitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.