Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, EXPLICAȚII FULGER după ce l-a REFUZAT pe Iohannis

Inquam Photos / George Calin
viorica dancila guvern

Premierul Viorica Dăncilă vine cu noi explicații după ce a refuzat să îi demită pe ministrul de Interne și pe cel de Externe pentru problemele de la votul din diaspora. Dăncilă susține că refuzul ei are la bază o analiză comandată pentru a vedea dacă Teodor Meleșcanu și Carmen Dan se fac sau nu vinovați de problemele de la secțiile de vot din diaspora.

Citește și: Protestatarul #rezist Dide SE LAUDĂ că a fost DELEGAT USR - PLUS la alegeri și cere 10.000 de euro pentru a continua protestele de stradă: fără muncă la birou

"Prezența numeroasă la vot ne arată dorința de implicare și faptul că societatea e profund interesată de UE. Viitorul României e în UE. Le doresc tuturor europarlamentarilor români succes și să nu uite că rolul lor este acela de a promova interesele României și a le integra în politica UE. Așa cum am anunțat după alegeri, am cerut Ministerului Afacerilor Extrenre și Ministerului Afacerilor Externe un raport privind dificultățile în alegeri. Sunt un om echilibrat care nu vrea să ia decizi pripite. Toate deciziile trebuie să le luăm pe baza acestor analize. Pe baza acestui raport vom analiza ce s-a întâmplat. Dacă au fost greșeli și cu siguranță au fost greșeli, cei care au fost implicați vor plăti, dar nu putem lua măsuri fără o analiză", a declarat Viorica Dăncilă.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.