Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, la BUTOANE - Ședință COMUNĂ a guvernelor din România și Republica Moldova

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă sedinta

Prim-ministrul Viorica Dăncilă va conduce, joi, la Bucureşti, o şedinţă comună a guvernelor României şi Republicii Moldova, cu participarea omologului moldovean, Pavel Filip, şi a miniştrilor de resort din domeniile de interes comun.

Potrivit unui comunicat al Executivului român, transmis AGERPRES, discuţiile vor aborda stadiul şi perspectivele relaţiei bilaterale, inclusiv componentele sectoriale subsumate acesteia, cu evaluarea stadiului implementării proiectelor de cooperare bilaterală derulate de România în Republica Moldova şi explorarea opţiunilor pentru noi proiecte de cooperare.

"Şedinţa comună a guvernelor României şi Republicii Moldova reprezintă o oportunitate pentru impulsionarea agendei bilaterale, în perspectiva viitorului european al Republicii Moldova şi avansarea proiectelor bilaterale de cooperare de relevanţă strategică", se spune în comunicat.

Totodată, reuniunea are loc în contextul pregătirilor pentru asumarea, de către România, a Preşedinţiei Consiliului UE, în primul semestru al anului 2019, fiind un prilej pentru încurajarea eforturilor Republicii Moldova în direcţia avansării parcursului european şi a implementării reformelor asumate în baza Acordului de Asociere cu UE, se mai arată în comunicat.

Citește și: Victor Ponta a luat FOC după remanierile din CEx: Codrin Ștefănescu, Lia Olguța Vasilescu, Darius Vâlcov și Liviu Dragnea, DESFIINȚAȚI .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.