Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă a avut o întrevedere cu Radu Ioanid, director pentru programe arhivistice internaționale în cadrul Muzeului Memorial al Holocaustului

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila

Prim-ministrul Viorica Dăncilă, a avut astăzi o întrevedere cu Radu Ioanid, director pentru programe arhivistice internaționale în cadrul Muzeului Memorial al Holocaustului din Statele Unite. La întrevedere au participat, de asemenea, Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, și Alexandru Florian, directorul Institutului Elie Wiesel din București.

Întrevederea a avut loc în contextul în care astăzi se desfășoară la București Conferința ”Viitorul memoriei: Muzeul Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului în România”, eveniment al Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene, organizat sub auspiciile prim-ministrului României.

Principalul subiect al discuțiilor a fost deschiderea Muzeului Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului din România. Premierul Viorica Dăncilă a reafirmat întreaga susținere a Guvernului României pentru realizarea acestui proiect al cărui obiectiv este acela de a contribui la promovarea educației privind Holocaustul la nivelul întregii societăți românești.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.