Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă a intrat în malaxorul presei după ultima gafă: 'Aveţi tendinţa asta de contraatac, când nu ştiţi să număraţi nici până la patru'

Vioricas Dancila

Radu Banciu a comentat în ediţia de joi seară, la B1 Tv, cea mai nouă gafă făcută de premierul Viorica Dăncilă, şi anume că a spus "predilecţii" în loc de "predicţii".

"Doamna Dăncilă citea textul când a spus predilecţii în loc de predicţii! O gafă, bineînţeles, crasă, greşeală de exprimare, de limbă. Citindu-şi discursul că nu putea să spună asemenea cuvinte în direct, de unde să îi vină asemenea cuvinte, cum să ajungi tu la predicţii fie chiar şi un pic macerate, manipulate să dea predilecţii. De unde să îţi vină cuvintele astea, ăsta nu e un cuvând pe care un om de pe stradă să îl folosească. Predicţii - nu o să spună nimeni asta. (...)

Denise Rifai reacționează, după ce Gabriela Firea ar fi acționat-o în judecată

Doamna Dăncilă, acelaşi sfat pentru dumneavoastă, nu intraţi în amănunte din astea şi mai aveţi şi tendinţa asta de contraatac, când dumneavoastră nu ştiţi să număraţi nici până la patru. Hai să fim serioşi, credeţi că dacă vi s-a adus o odă în Q Magazine acum chiar sunteţi la nivelul ăsta, dumneavostră habar nu aveţi, nici trei clase nu trebuia să absolviţi vreodată. Nu ştiţi să vă exprimaţi nici banal în limba română. Nu există discurs în care să nu comiteţi o gafă din asta, încă odată scris. Ăla teoretic trebuia să fie pitrocit şi corectat de 100 de ori, nu ai voie în scris să faci o gafă.

Dumneavoastră care aţi confundat premierii ţărilor, localităţile în care v-aţi deplasat, când v-aţi dus în Muntenegru aţi spus că sunteţi în Macedonia sau invers. Cum puteţi să vă mai suportaţi doamna Dăncilă? Cum poţi să te mai urci într-un avion să te duci în Muntenegru şi să spui că eşti în Macedonia?", a comentat Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.