Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă a pierdut dintr-un foc 30 de voturi pentru Guvern

Inquam Photos - George Călin
Inquam Viorica Dăncilă Mihai Fifor

Kelemen Hunor a declarat că a discutat marți cu premierul Viorica Dăncilă și i-a transmis că cei 30 de parlamentari ai UDMR nu vor susține la vot restructurarea Guvernului. Președintele UDMR a mai spus că a fost o discuție ”fără nicio presiune, fără nicio supărare”, potrivit Mediafax.

”Am avut o discuţie cu doamna Dăncilă şi am spus care este poziţia noastră. Foarte limpede, elegant. Ieri am vorbit cu doamna Dăncilă şi a fost o discuţie scurtă, la obiect. Aşa cum am spus săptămâna trecută, i-am spus şi doamnei Dăncilă că nu putem susţine restructurarea. Deci, a fost o discuţie absolut corectă, fără nicio presiune, fără nicio supărare”, a declarat, miercuri, Kelemen Hunor în cadrul conferinței de presă susținută la Parlament.

Vineri, președintele UDMR a declarat că nu poate sprijini Guvernul minoritar.

De asemenea, miercuri, Kelemen Hunor a afirmat că Opoziția trebuie să depună acum moțiunea de cenzură, deoarece orice întârziere poate aduce riscul unei reorientări din partea parlamentarilor care susțin acum moțiunea. Liderul UDMR a adăugat că opoziția lasă senzația că nu vrea preluarea guvernării.

Citește și: SURSE Război total în Guvern: Viorica Dăncilă îi ține prizonieri pe toți 'soldații' lui Tăriceanu din ministere și agenții .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.