Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă a terminat evaluarea miniștrilor: Se va ține cont și de susținerea politică a fiecărui ministru. Nu pot da nume

dancila pe

Premierul Viorica Dăncilă anunță că a terminat evaluarea miniștrilor, menționând că, cel mai probabil, într-o săptămână va avea loc ședinta CEx, la care se va decide remanierea. Premierul a precizat că se va ține cont de evaluare, dar și de susținerea politică a fiecărui ministru.

"Am terminat evaluarea miniștrilor. Am facut aceasta evaluara nu legata de anumite persoane, am facut o evaluare in functie de îndeplinirea masurilor din programul de guvernare. Voi prezenta evaluarea la CEx. Vom hotarai impreuna când va avea loc acest congres. Nu va pot da nume. Prezint evaluarea, dar trebuie sa avem un vot politic. Vedem si sustinerea pe care o va avea fiecare, nu pot spune vor pleca un numar de ministri. Va fi un vot combinat, evaluare si sustinere poitica. Vom avea o discutie cu fiecare minister in parte. Dupa ce vorbim cu conducerea partidului voi comunica data. Cred ca e necesar ca intr-o saptamana sa avem sedinta", a declarat Viorica Dăncila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.