Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă apreciază legăturile culturale dintre România și China

Inquam Photos / Octav Ganea
viorica dancila noi

Viorica Dăncilă a apreciat într-o postare de pe pagina sa oficială de Facebook organizarea de către guvernul de la Beijing a Forumului China - Europa Centrală și de Est pentru Dezvoltare Tinerilor  la care au participat membri ai Organizației de Tineret a Partidului NOI.

Fostul premier al României a subliniat că tinerii reprezentanți ai partidului NOI au fost primiți cu prietenie și deschidere în China, fapt ce atestă buna colaborare între cele două țări și cooperarea pe plan cultural-științific cu China de care se bucură România. a reafirmat deschiderea către China și speranța unei colaborări pe termen lung cât mai dinamice și cuprinzătoare pe toate planurile.

Pe perioada exercitării mandatului de premier al României, Viorica Dăncilă a pus un accent deosebit pe menținerea și îmbunătățirea parteneriatelor economice cu China, Statele Unite, țările din Golf și din Asia precum și parteneriatele cu țările din Uniunea Europeană.

Fostul premier, actualmente liderul partidul Națiune Oameni Împreună, și-a reafirmat încrederea într-o cooperare a României cu China mai dinamică în domenii precum cel economic sau cultural în logica obișnuită de respect și beneficii reciproce.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.