Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, balamaua din PSD! Cum îl 'înfundă' Daniel Funeriu pe Mircea Badea cu plagiatul

funeriu bun
Ziua cuțitelor lungi în PSD. La Palatul Parlamentului are loc Comitetul Executiv Național, convocat în regim de urgență după ce trei lideri ai formațiunii, Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu, au cerut, în numele unui comitet de inițiativă, demisia lui Liviu Dragnea atât din fruntea partidului, cât și din cea de președinte al Camerei Deputaților.

În spațiul public au apărut scenarii despre ceea ce se va întâmpla astăzi în CEx. Dacă unele voci au vorbit despre varianta demisiei liderului PSD, alții au susținut că Liviu Dragnea va ieși victorios din ședința CEx, ajutat chiar de către premierul Dăncilă. Fostul ministru Daniel Funeriu a fost primul care a lansat această idee. Acesta scria miercuri, pe Facebook, cum se va tranșa situația din PSD și cum Liviu Dragnea va reuși să rămână, în continuare, în fruntea partidului.

TENSIUNE ÎN PSD Ardeal - Cum se împart voturile pro și contra Dragnea/ SURSE

„Stenogramă de la şedința PSD de vineri: Veorica: ieu m-a pus premier domnu' Liviu. Dacă pleacă domnu' Liviu ieu merg la domnu' Iohannis cu demisia şi paaa guvernare... Puciştii: ăăăă... la asta nu ne-am gândit. Liviu: hai pa.”, scria Funeriu pe Facebook.

Joi, Mircea Badea a preluat ideea lansată de Funeriu, spunând în pasa emisiunii „Sinteza zilei” cu „În gura presei” că CEx-ul de astăzi ar putea dura doar 63 de secunde, iar Dăncilă, omul cheie în scandalul din PSD, ar alege tabăra pro-Dragnea.

„Eu sunt foarte nervos. (...) M-am gândit să moară sistemul lui Băsescu și în punctul numărul doi din scrisoare, zice că e rău că PSD se „smardoiește” fix cu sistemul lui Băsescu. Suferă ăștia de la scrisoare că PSD face ce trebuie. Suferă mult pe la punctul cinci că au ieșit rezit în stradă. Scrisoriștii vor să îi iubească #rezist. (...) Mâine (n.r. - vineri), Cex-ul ăsta poate să dureze 63 de secunde. Vine doamna Veorica și spune „Bună ziua, mă cunoașteți, sunt doamna Veorica, dacă domnul Dragnea pleacă, pleacă și Guvernul pe care l-a pus domnul Dragnea, căci dacă domnul Dragnea e rău, nu putea să pună un Guvern bun. Dacă pleacă domnul Dragnea, iată, deci și demisia mea. Întrebări?” Și ăsta a fost Cex-ul”, a spus Mircea Badea, la Antena3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.