Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, către partid: Trecem printr-o cumpănă. 22% nu e procentul PSD. Primarii să demonstreze la prezidențiale că merită un nou mandat / VIDEO

Viorica Dancila

Candidatul PSD la prezidențiale, Viorica Dăncilă, a zis vineri la Constanța că partidul se află într-un moment de cumpănă, că s-au făcut multe greșeli la europarlamentare și le-a transmis primarilor să demonstreze la prezidențiale că merită un nou mandat la locale:

  • Alegerile prezidențiale vor fi un semnal pentru alegeri locale. Vreau ca fiecare primar sa castige un nou mandat. Este timpul si e un examen ca fiecare primar sa arata la prezidentiale credibilitatea de care se bucura in randul cetatenilor sai. E timpul ca cei care vor sa candideze la locale sa arate prin scorul pe care il obtin ca trebuie sa fie candidatul PSD. Trebuie sa le asiguram parlamentarilor locul. Suntem o echipa si trebuie sa ne implicam toti in aceasta lupta si primul pas sunt alegerile prezidentiale. Trebuie sa aratam ca procentul de 22% nu este procentul PSD. Procentul nostru este mult mai mare.
  • Suntem într-un moment de cumpănă pentru PSD. Am pornit de la 22%, creștem în opțiunile electoratului, dar acest lucru nu e suficient. Trebuie să mergem alături de oameni, trebuie să lăsăm porțile deschise pentru ca oamenii să vină alături de noi
  • Alegerile europarlamentare nu au fost câștigate de PNL sau USR, au fost pierdute de PSD, și trebuie să pornim de la această realitate, trebuie să vedem unde am greșit, unde am pierdut încrederea oamenilor, unde ne-am abătut de la drumul electoratului nostru, pentru că nu mai vrem să facem aceleași greșeli.
  • Nu vreau să sancționăm pe nimeni, nu vreau să certăm pe nimeni, vreau să readucem încrederea românilor care ne-au votat în 2016 și acum nu au mai venit alături de PSD. E adevărat că nu au votat cu alt partid, dar s-au desprins de mesajul nostru politic și nu au mai venit la vot. E adevărat că s-a greșit? Oare am acționat noi bine în organizare? Oare la europarlamentare am fost noi la fel de bine organizați în fiecare localitate? Am avut aceeași comunicare cu cetățenii?”, a afirmat Viorica Dăncilă, vineri, în cadrul Conferinței de alegeri a Organizației Județene Constanța.
  • „Oare am comunicat noi la fel de bine ce a realizat acest Guvern, aici la Constanța, în fiecare județ? Eu spun că nu. Am răspuns atacurilor venite din partea opoziție și pe acea temă am discutat de fiecare dată, iar PSD a fost în defensivă. Eu cred că trebuie să schimbăm abordarea, trebuie să vorbim mai mult despre ce a făcut bun acest Guvern. Oare am vorbit noi destul despre ceea ce au realizat primarii noștri, despre munca lor, despre proiectele depuse?”, a completat Dăncilă.

Citește și: PSD ridică miza: Funcţii de miniştri pentru parlamentarii ALDE care trădează (surse) .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.