Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă cere PSD să dea jos Guvernul Orban: 'A sfidat bunele practici democratice pentru avantaje electorale'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila Marcel Ciolacu

Fostul lider PSD și premier Viorica Dăncilă consideră că demersul Guvernul Orban de a-și asuma răspunderea în Parlament pe modificarea legii electorale cu 4 luni înaintea alegerilor locale „trebuie să primească un răspuns politic adecvat gravității sale”, întrucât „a sfidat bunele practici democratice”, „pentru „a obține avantaje electorale”.

Citește și: Tăriceanu nu are emoții după ce a ieșit de la PG: 'NU am dat nicio declarație. Am cerut dosarul pentru studiu. Procuratura face confuzii'

„E corect și logic ca PSD să depună moțiune de cenzură după ce Guvernul Orban și-a asumat răspunderea în fața Parlamentului pentru alegerea primarilor în două tururi. Acest guvern a sfidat bunele practici democratice, operând modificări importante cu 4 luni înaintea alegerilor locale, doar fiindcă își imaginează că obține astfel avantaje electorale. O asemenea încălcare a principiilor democratice trebuie să primească un răspuns politic adecvat gravității sale„, a scris Viorica Dăncilă, pe Facebook.

PSD a anunțat că va depune joi moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului, în contextul în care Cabinetul Orban și-a asumat răspunderea în fața Parlamentului pe proiectul de lege privind revenirea la alegerea primarilor în două tururi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.