Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, despre avantajele pe care le are în fața adversarilor: 'Iubesc oamenii. Aș fi primul președinte care a deținut și funcția de premier'

Viorica Dancila

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit joi, la sediul BEC unde și-a depus candidatura pentru prezidențiale, despre avantajele pe care ea le are în fața celorlalți candidați înscriși în cursa pentru Cotroceni.

„(...) Pentru mine este important ce se întâmplă cu femeile, cu copiii din această țară, ce se întâmplă cu părinții și bunicii noștri, pentru că empatizez și iubesc oamenii. Îmi iubesc foarte mult țara și de fiecare dată o reprezint cu demnitate. Mai mult decât atât, sunt un om care întotdeauna a spus că este nevoie de consens. Nu sunt un om care să prefere toată această agitație politică, tot acest joc politic, chiar dacă acesta se face în detrimentul cetățenilor. Și mai am un avantaj pe care vreau să-l scot în evidență. Am demonstrat că pot conduce un guvern care are a doua cea mai mare creștere din Europa, am demonstrat că pot conduce președinția rotativă a Consiliului UE și să obțin un succes pentru țara mea, sunt premier...Deci, întotdeauna voi avea în vedere și activitatea guvernamentală, indiferent de culoarea politică a guvernului. Aș fi primul președinte care a deținut și funcția de premier”, a spus Dăncilă, la sediul BEC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.