Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, despre Birchall: În primul CEx vom discuta. Părerile ei personale nu sunt poziția PSD

Inquam Photos / George Calin
dancila birchall gavrilescu

Viorica Dăncilă a declarat că opiniile Anei Birchall legate de Secția de Investigare a Infracțiunilor în Justiție (SIIJ) sunt unele personale care nu reflectă poziția Guvernului sau a PSD, precizând că acest lucruri vor fi discutate la următorul CEx al partidului.

„Sunt păreri personale. I-am atras atenția doamnei Birchall să nu se implice în justiție. Văd că vine cu propriile idei. Sunt păreri personale, nu ține de poziția Guvernului și PSD. Nu trebuie să mai intervenim în justiție. Vom avea o discuție. Au fost forte mulți colegi care vor această discuției. Acum suntem în campanie. În primul Comitet Executiv vom discuta aceste lucruri, pentru că nu aș vrea să se creadă că opiniile doamnei Birchall reprezintă poziția partidului”, a afirmat Viorica Dăncilă, miercuri seara, la TVR 1.

Ana Birchall a anunţat, în luna septembrie, că grupul de lucru interministerial coordonat de minister a ajuns la concluzii preliminare referitoare la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie, precizând că „sunt două concluzii şi niciuna nu susţine funcţionarea în această formă a acestei instituţii”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.