Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, despre protestul de 1 Decembrie: 'Ar trebui să dăm dovadă de mai multă unitate. Este o zi importantă pentru fiecare român'

Inquam Photos / Octav Ganea
dancila

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni, cu privire la protestul anunțat pe data de 1 Decembrie, că de Ziua Națională „ar trebui să dăm dovadă de mai multă unitate”. Premierul a refuzat să comenteze mesajul Jandarmeriei.

„Nu am ce să comentez (comunicatul Jandarmeriei). Eu nu vreau să critic sau să laud un mesaj al cuiva. Eu spun punctul meu de vedere. Cred că măcar acum, când se apropie ziua națională ar trebui să dăm dovadă de mai multă unitate. Este o zi importantă pentru fiecare român, este o zi importantă pentru România, este important ce mesaj dăm generațiilor viitoare, ce mesaj dăm pentru celelalte state. Cred că toate aceste elemente terebuie să le aibă în vedere orice bun român. Fiecare are dreptul să fie nemulțumit, să meargă la proteste, dar eu cred că ziua națională este o zi prea importantă pentru noi. Este ziua care ar trebui să ne unească, nu să ne dezbine”, a spus Dăncilă, la finalul ședinței PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.