Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Viorica Dăncilă, după ce a apărut cu părul prins în coadă: 'O să îmi mai fac și cocul, dar acum trebuie să ne mai schimbăm, nu?'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Viorica Dăncilă

Fostul premier Viorica Dăncilă a făcut declarații, după CEx-ul PSD de miercuri, de la sediul partidului. Ea a vorbit despre eliminarea lui Niculae Bădălău din conducerea interimară, dar și edspre noul look afișat.

Citește și: Cel mai bogat ministru din cabinetul Orban-Ce avere are Monica Anisie .

"Această decizie în privința lui Niculae Bădălău trebuie respectată. Nici unul dintre noi nu a fost de acord cu această declarație.

Au fost datorii și înainte, sunt și acum, au fost și datorii care au fost preluate. Cred că se va face o inventariere a datoriilor și cred că nu este nimic care să ridice semne de întrebare. Nu am de unde să știu situația exactă, dar eu sunt convinsă că se va face justificarea tuturor cheltuielilor din această campanie cu toate documentele necesare.

Nu este o schimbare de look, mi-am prins părul. O să mai îmi fac și cocul, dar acum trebuie să ne mai schimbăm, nu?

Este foarte important să dăm dovadă de unitate și să luăm decizii înțelepte pentru că eu cred că asta așteaptă electoratul.

Citește și: Codul Penal este de partea lui Liviu Dragnea-Cum ar putea fi eliberat mai devreme

Îl voi susține pe Marcel Ciolacu, dacă va candida, de ce să nu-l susțin. Eu voi candida pentru organizația de femei, nu la Congres.

Am fost întotdeauna un om normal, m-a bucurat atitudinea oamenilor, am făcut fotografii", a declarat fostul premier Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă a declarat că deplasarea pe care a făcut-o cu elicopterul la Iași în vara acestui an nu a fost finanțată din bani publici, ci din banii de la partid. Fostul lider al PSD a menționat că sunt lideri ai formațiunii care au făcut deplasări pe bani publici.

"A fost un drum cu elicopterul. A fost un drum plătit din banii de la partid.Eu cred că ar trebui să facă mai multe cercetări legate de anumite persoane care au folosit banii publici. Eu nu am folosit bani publici, deci acest lucru îl justific în fața colegilor de la partid, nu este nimic care să fie ascuns. Dar eu știu alte persoane care au folosit bani publici și nu au pățit nimic. Partidul sau liderul partidului hotărăște cum se face deplasarea, dar au fost făcute deplasări și de alți lideri de partid",a declarat Viorica Dăncilă, la finalul CEx de miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.