Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, ședință înainte de consultările cu Iohannis. Un nou CEx la orizont

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă

Biroul Permanent Naţional al PSD se reuneşte miercuri, printre temele ce urmează a fi discutate fiind mandatul cu care delegaţia social-democrată va merge la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, au declarat surse din partid pentru AGERPRES

Aceleaşi surse au menţionat că a fost convocat deja pentru vineri Comitetul Executiv Naţional al partidului, care va avea loc în Bucureşti.

Codrin Ştefănescu deplânge noua atitudine a Vioricăi Dăncilă faţă de UE: 'Ni s-au inecat cam toate corabiile. Aproape toate!'


Potrivit surselor citate, în BPN se va stabili, în primul rând, mandatul cu care delegaţia PSD va merge la consultările de la Palatul Cotroceni de miercuri, convocate pentru stabilirea "direcţiilor de acţiune necesare punerii în aplicare a referendumului naţional din 26 mai". PSD ar fi trebuit să meargă marţi la Cotroceni, dar întâlnirea a fost reprogramată la cererea premierului Viorica Dăncilă. 

Premierul Dăncilă, preşedinte interimar al partidului, va face o informare cu privire la întâlnirile pe care le-a avut marţi la Bruxelles. 

Vor mai fi discuţii organizatorice cu privire la alegerea unor secretari generali adjuncţi. Este posibil, de asemenea, să fie stabilită data congresului partidului şi dacă este cazul să fie două congrese - unul pentru modificarea statutului şi pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale, respectiv unul pentru alegerea conducerii PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.