Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ştefănescu deplânge noua atitudine a Vioricăi Dăncilă faţă de UE: 'Ni s-au inecat cam toate corabiile. Aproape toate!'

codrin stefanescu

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, resimte lipsa ex-liderului PSD, Liviu Dragnea. Ştefănescu a descris starea de spirit din partid printr-o postare pe pagina de socializare: ''Vorba aia : ni s-au inecat cam toate corabiile. Aproape toate ! Cam asta-i starea de spirit...''.

Citește și: Rareș Bogdan, avertisment pentru baronii PNL: ‘Sunt dispus să bat cu pumnul în masa partidului ca să explic că trebuie lăsate orgoliile de-o parte’

Postarea lui Codrin Ştefănescu pare a fi provocată de schimbarea de atitudine a premierului Viorica Dăncilă la Bruxelles, unde şeful Guvernului a afişat o poziție constructivă şi nu una ostilă, ca pe vremea când Liviu Dragnea era în libertate şi îi trasa premierului modul de abordare a problemelor.

Citește și: Lovitură pentru Klaus Iohannis! Guvernul a câștigat bătălia

Şefa Guvernului a avut întâlniri cu primii doi oameni din Comisia Europeană, Jean-Claude Juncker și Frans Timmermans, pe care i-a asigurat că nu vor mai exista schimbări în sistemul judiciar.

Citește și: EXCLUSIV Decizie radicală a lui Rareș Bogdan: Renunță! ‘Tot ce e vechi lăsăm istoriei’

Deschiderea la dialog a şefului  Guvernului vine după ce oficialii europeni au criticat dur reformele din justiţie plănuite în ultimul an. Înainte de încarcerarea lui Liviu Dragnea, PSD a criticat dur Uniunea Europeană și nici premierul nu s-a lăsat mai prejos.Ba chiar i-a acuzat pe oficialii europeni că discriminează România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.