Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă face anunțul despre candidatura la europarlamentare: Ce decizie a luat premierul

Guvernul Romaniei
dancila-viorica

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că nici nu se pune problema să candideze la europarlamentare și că speră să păstreze mandatul cât mai mult timp, dar sigur va fi la Palatul Victoria în următoarea jumătate de an, pe perioada președinției Consiliului UE.

"Nici nu se pune problema să candidez la alegerile europarlamentare. Mi-am asumat în faţa Parlamentului, în faţa cetăţenilor implementarea unui program de guvernare şi vreau să mă ţin de această promisiune. Am luat măsuri care au dus la creşterea veniturilor populaţiei, am reuşit să obţinem într-un singur an rezultate economice mai bune decât alte guverne într-un întreg mandat şi din funcţia de prim-ministru (...) alături de coaliţia PSD-ALDE vom continua pe această linie. Deci, nu se pune problema să plec, să candidez la europarlamentare, pentru că eu trebuie să dau dovadă de seriozitate, să duc la bun sfârşit ce am început", a declarat Viorica Dăncilă, la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: Răsturnare de situație! Finanțele se împrumută tot de la bănci- Despre ce sumă este vorba

Întrebată dacă vrea să păstreze mandatul de premier până în 2020, Dăncilă a răspuns: "Să nu uităm că deţinem Preşedinţia Consiliului UE şi eu nu pot să-mi pun ţara într-o poziţie dificilă. Eu cred că în aceste şase luni trebuie să reprezint România cu multă demnitate şi să lupt pentru principiile în care cred, şi anume, toate statele să fie tratate în mod egal şi toţi cetăţenii europeni să fie trataţi în mod egal. Eu așa îmi doresc, atâta timp cât am susținerea PSD + ALDE, atât rămân ministru, dar cel puțin 6 luni e important să dăm dovadă de responsabilitate. Este datoria mea și a celorlalte instituții, vom fi judecați după ceea ce facem".

Citește și: Vești proaste pentru acești români! Urmează noi taxe și scumpiri .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.