Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, făcută PRAF după ce a ratat întâlnirea cu Juncker: Nu poți să fii prim-ministru fără să ai cei șapte ani de acasă

ebu.eu
Dancila Juncker

Liderul PMP, Eugen Tomac, critică în termeni duri atitudinea premierului României, Viorica Dăncilă, care a întârziat la o întâlnire pe care ar fi trebuit să o aibă cu șeful Comisiei Europene, Jean - Claude Juncker.

 

"În timp ce președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, și-a făcut timp pentru a-mi ura astăzi bun venit în Italia, prim-ministrul României nu a putut ajunge la timp la întâlnirea pe care o avea programată tot astăzi la București cu Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene.

Comportamentul Vioricăi Dăncilă este inacceptabil în contextul preluării de către România, de la 1 ianuarie 2019, a președinției Consiliului Uniunii Europene. Țara noastră trebuie să fie reprezentată, pe timpul exercitării acestui mandat, de lideri puternici, bine pregătiți și care au deprins reguli elementare de respect și dialog.

Nu poți fi prim-ministru al țării care deține președinția Consiliului UE fără să ai cei șapte ani de acasă!", scrie Eugen Tomac pe Facebook.

Citește și: Victor Ponta, anunț TRIUMFALIST: Noroc că Dăncilă nu a ajuns la întâlnirea cu Juncker că începea cu gogoșile .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.