Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, FURTUNOASĂ în apărarea lui șefului CJ Giurgiu, CARANTINAT cu două teste NEGATIVE: Abuzurile trebuie să înceteze

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă constitutie

Fostul premier și lider al PSD Viorica Dăncilă critică dur măsura impusă în cazul președintelui Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, care e obligat să stea în carantină deși nu are o decizie de carantinare, dar în schimb are două teste de coronavirus care arată că e negativ!


"Abuzurile actualei guvernări trebuie denunțate, iar hărțuirea opoziției trebuie să înceteze!

Cazul colegului meu Marian Mina, președintele Consiliului Județean Giurgiu, care e ținut la domiciliu ca suspect de COVID-19 în ciuda a două teste negative, e în mod clar un abuz!

Citește și: Avertismentele ALARMISTE ale medicului Virgil Musta, SPULBERATE de DSP: DOAR 9 bolnavi sunt internați la ATI în Timișoara

Guvernarea liberală vrea să pună la zid PSD, căutând tot timpul țapi ispășitori la centru și în teritoriu pentru a abate atenția de la managementul dezastruos al actualei crize medicale.

Am ieșit și voi ieși în apărarea colegilor din PSD, fiindcă țin la acest partid și la oamenii lui. Nu închid ochii și nu tac atunci când PNL vrea să calce în picioare opoziția și să distrugă cel mai important partid al României.

P.S. Oamenii politici au o voce în spațiul public și pot vorbi atunci când sunt victimele abuzurilor. Dar există, în contextul epidemiei COVID-19, multe abuzuri ale guvernării și multe neglijențe care privesc cetățenii obișnuiți – abuzuri și neglijențe care nu ajung niciodată să fie cunoscute publicului larg. PSD trebuie să-și ridice vocea în favoarea românilor și să arate de fiecare dată nedreptățile PNL!", scrie Dăncilă pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.