Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă și-a băgat miniștrii în ȘEDINȚĂ: Primul ORDIN dat ministrului de Finanțe

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dancila guvern Victoria

Premierul Viorica Dăncilă şi membrii Cabinetului său au ajuns luni seara, la sediul Guvernului. Membrii noului Executiv au venit la Palatul Victoria după ceremonia de depunere a jurământului de învestitură la Palatul Cotroceni.

Viorica Dăncilă a anunţat că va avea prima întâlnire cu miniştrii Cabinetului său luni seară, urmând ca miercuri să se desfăşoare prima şedinţă a noului Guvern.Dăncilă a dat și primul ordin. I-a ceut ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici, o soluție pentru eliminarea formularului 600. Miercuri va avea loc prișa ședință a noului executiv.

Citește și: Surpriză de proporții! Ce cântăreți au câștigat cei mai mulți bani în 2017? Fuego egalul lui Smiley

"Domnule ministru Teodorovici, vă rog ca până mâine să-mi prezentaţi soluţia pentru rezolvarea formularului 600. Îmi doresc ca miercuri, deja, să adoptăm actele normative necesare pentru a pune capăt discuţiilor îndreptăţite care au avut loc în spaţiul public referitor la acest subiect", a declarat Viorica Dăncilă, la Palatul Victoria, în prima reuniune a Guvernului nou instalat.

"Vă rog ca în fiecare lună să prezentaţi un raport privind stadiul implementării programului de guvernare pentru fiecare minister în parte. Eu vă asigur de tot sprijinul meu în coordonarea activităţilor dintre ministere. În acelaşi timp, voi fi foarte exigenţă în ceea ce priveşte îndeplinirea măsurilor din programul de guvernare. Vă voi sprijini cât îmi va sta în puteinţă, dar în acelaşi timp aştept şi din partea dumneavoastră la fel de multă rigoare”, le-a spus Viorica Dăncilă miniştrilor.

Citește și: Eugen Teodorovici dă din casă: Va rămâne sau nu transferul contribuțiilor sociale

Ea le-a solicitat noilor miniştri să pregătească cu seriozitate şedinţa de guvern de miercuri şi să finalizeze marţi dimineaţă procedurile de predare-primire a mandatelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.