Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă și femeile din PSD îl atacă pe Ludovic Orban: 'Este INCAPABIL, are o manieră incalificabilă prin care încearcă să răstoarne Guvernul'

femei psd ofpsd

Organizaţia Femeilor Social-Democrate condamnă "maniera incalificabilă" prin care preşedintele PNL încearcă să răstoarne Guvernul condus de premierul Viorica Dăncilă.

"Incapabil să propună proiecte politice viabile pentru România sau să coaguleze în jurul său o majoritate parlamentară, liderul PNL a recurs la metode perfide, nelegitime, situate cu totul în afara cadrului democratic. Sesizarea penală a preşedintelui PNL împotriva premierului Viorica Dăncilă şi a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, nu este un act juridic, ci un atac eminamente politic şi laş. Este evident pentru toată lumea că se fabrică pretexte penale, cu scopul vădit de a provoca o suspendare a doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă, care să conducă în final la răsturnarea actualei puteri politice, rezultată în urma alegerilor libere şi corecte", se arată într-o declaraţie a preşedintelui OFSD, Rovana Plumb, care citează un document adoptat vineri de Comitetul executiv al OFSD.

Citește și: Surpriza dezvăluită de ministrul Olguța Vasilescu! „Guvernul României a adoptat prin Ordonanță de Urgență dublarea acestor subvenții”

OFSD subliniază că în întreaga sa activitate politică, în calitate de europarlamentar sau la conducerea Guvernului, premierul Viorica Dăncilă a avut o conduită publică impecabilă, ce contrastează puternic cu acuzaţiile aberante din sesizarea preşedintelui PNL.

"Drept urmare, Organizaţia Femeilor Social-Democrate dezavuează demersurile politicianiste ale PNL, prin care se urmăreşte în permanenţă blocarea programului de guvernare asumat de către PSD. Preocuparea întregului nostru partid este aceea de a asigura tuturor românilor o viaţă şi un viitor mai bune. România are nevoie de stabilitate politică. Guvernul trebuie lăsat să îşi continue implementarea măsurilor aşteptate de către români. Prim-ministrul Viorica Dăncilă şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, au toată încrederea şi întregul sprijin politic al OFSD şi va reuşi să ducă la îndeplinire programul de guvernare!", conchide declaraţia OFSD.

Citește și: Președintele României, în corzi! Campanie de strângere de semnături privind suspendarea lui Klaus Iohannis, după ce a refuzat să o revoce pe Kovesi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.