Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă își află viitorul la Palatul Victoria: 'N-aduce anul ce aduce ceasul'

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, referitor la posibilitatea adopătirii moțiunii de cenzură, că "n-aduce anul ce aduce ceasul", precizând că, prin votul de miercuri, parlamentarii vor alege dacă vor scăpa România "de un regim nociv" sau dacă vor accepta "să fie slugile lui Dragnea".

Întrebat, într-o emisiune difuzată marți seară de Realitatea Tv, dacă va trece moțiunea de cenzură, Ludovic Orban a răspuns: "N-aduce anul ce aduce ceasul. Poate le dă Dumnezeu acestor oameni să se gândească că votul de mâine este o alegere între a scăpa România de un regim profund nociv și acela de a-i fi slugi lui Dragnea. Cine nu votează moțiunea, înseamnă că acceptă să fie iobag pe feuda lui Dragnea."

Citește și: Vechea lege a asociaţiilor de proprietari a fost înlocuită: Ce reguli se vor modifica

Liderul PNL a mai precizat că nu a avut discuții cu Victor Ponta, dar nu are dubii că aleșii înscriși în Pro România nu vor susține moțiunea de cenzură.

"N-am stat de vorbă cu Victor Ponta, dar nu cred că îi trebuie mult unui om care spune că Dragnea e adversarul lui să îl convingi să voteze moțiunea de cenzură. Sunt convins că vor vota moțiunea. Nu am dubii. Problema câți din parlamentarii Puterii vor vota. În privința PSD mai degrabă am găsit oameni nemulțumiți de Dragnea, dar nu știu dacă vor avea curajul. Problema e să își recâștige partidul, pentru că PSD nu mai e un partid democratic. Pesediștii parcă sunt iobagii lui Dragnea. Cum poate Țuțuianu, Felix Stroe să facă sluj la Dragnea, în condițiile în care Dragnea și-a bătut joc de el? Bădălău, căruia i-a tras un șut în fund, pentru a o pune pe Dăncilă? Eu nu pot să înțelege (de ce nu reacționează acești oameni – n.r.)", a completat Orban, la postul Realitatea Tv.

Citește și: Mihai Fifor a făcut anunţul! Se pun la bătaie 200 de posturi-Despre ce este vorba

Moțiunea de cenzură "Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!", depusă de PNL, USR și PMP, a fost citită, luni, în plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului, iar această urmează să fie dezbătută și votată în ședință comunăc de miercuri a Legislativului, începând cu ora 14.00.

Liderii coaliției PSD-ALDE au anunțat că va avea parlamentari prezenți în sală, pentru a asigura cvorumul, dar că aceștia nu vor vota moțiunea de cenzură. Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a spus, marți, că va anunța miercuri poziția aleșilor Uniunii, înaintea votului final în plenul reunit al Parlamentului.

Citește și: Indicele Robor nu dă semne să stagneze: A ajuns la cel mai mare nivel din mai 2014

De cealaltă parte, Victor Ponta, fondatorul Pro România, a afirmat că parlamentarii înscriși în formațiune vor susține moțiunea, dar nu îl vor susține pe Ludovic Orban pentru funcția de premier, în cazul în care va pica Guvernul Dăncilă, ci pe Sorin Câmpeanu, fostul ministru al Educației în Cabinetul Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.